divendres, 23 de març del 2018

Vine a la nova activitat exclusiva al Festival Emergents!

El Festival Emergents és l’espai per descobrir els nous valors de la música nacional i internacional. Durant més d’una setmana, a L’Auditori es poden escoltar fresques interpretacions d’obres clàssiques o conèixer nous compositors i intèrprets. Amb motiu del Festival Emergents, hem preparat una activitat exclusiva per als Amics de l'OBC que no et voldràs perdre!
El dissabte 7 d'abril, els Amics de l'OBC tindrem l'oportunitat de conèixer els dos talents internacionals convidats a Debuts Amb l'OBC, el baríton Josep Ramón Olivé i la clarinetista Ona Cardona.

Josep Ramón Olivé.

Ona Cardona.
Una oportunitat única per trobar-nos amb aquests dos talentosos músics, preguntar-los sobre la seva primera experiència amb l'Orquestra, gaudir de la companyia d'algun músic de l'OBC i veure com és L'Auditori per dins perquè l'activitat es farà després del concert als camerinos!

Si et vols apuntar, envia un correu electrònic amicsobc@auditori.cat indicant el vostre nom i cognom. No cal que tinguis entrades per al concert d'aquell dia per participar.

No t'ho pensis dues vegades i apunta't!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada