dimecres, 18 d’octubre del 2017

Comencen les trobades Tercer Temps!

Un dels principals avantatges per formar part dels Amics de l’OBC és tenir la possibilitat d’assistir a les trobades Tercer Temps. Aquests col·loquis són exclusius pels membres del nostre cercle i se celebren al final d’alguns dels concerts de temporada de l’OBC al voltant d’un refrigeri i unes tapes per comentar l’espectacle amb membres de l’Orquestra i diferents experts.

El primer Tercer Temps dels Amics de l’OBC se celebrarà el proper dissabte 28 d’octubre després La “Inacabada” de Schubert. Concert per a dos pianos de Mozart i comptarà amb la presència del mestre Jan Willem de Vriend, director del concert, Jean-Baptiste Texier, violoncel·lista de l’OBC, i Albert Balcells, music i professor d'anàlisi musical i piano i comentarista del programa de mà.

Foto Jean-Baptiste Texier
Jean-Baptiste Texier

La trobada tindrà lloc al Bar La Llanterna situat a l’entrada de L’Auditori 15 minuts després del final del concert. Els assistents podran acompanyar la vetllada amb una d’aquestes opcions:
  • Menú per 2 persones: Taula d’embotits, taula de formatges i 2 consumicions per 20€ (IVA inclòs).
  • Menú per 1 persona: Entrepà i consumició per 9€ (IVA inclòs).

Per assistir-hi, només has de comprar el tiquet de la opció que prefereixis abans del concert al Bar Foyer, situat dins de la Sala 1 – Pau Casals. Les places són limitades i no cal tenir entrades per aquella sessió! Així que si vols conèixer les interioritats d’aquest concert, et recomanem que vinguis una estoneta abans per comprar els teus tiquets. 

No se’ns acut millor manera de donar el tret de sortida a les trobades Tercer Temps. Així que no dubtis en venir el dissabte, 28 d’octubre. El mestre Jan Willem de Vriend, en Jean-Baptiste Texier, l’Albert Balcells i els Amics de l’OBC t'esperen! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada