dilluns, 6 de novembre del 2017

Fem més Amics de l'OBC!

Els Amics de l'OBC volem que fer créixer el nostre cercle. Per aconseguir-ho, una de les tasques que fem és repartir els nostres tríptics amb les butlletes d'inscripció entre els assistents als concerts de l'OBC. Els propers dies 10, 11 i 12 de novembre se celebrarà el concert E.T. L'Extraterrestre amb la projecció de la pel·lícula i la banda sonora interpretada en directe per l'OBC. Ja que es tracta d'un concert tan especial, volem repartir tríptics i necessitem voluntaris per fer-ho. Vols ajudar-nos donar a conèixer el nostre grup d'Amics de l'OBC?

Foto del Foyer de L'Auditori
El Foyer de L'Auditori

Si et ve de gust fer-ho, és molt fàcil! La nostra tasca comença aproximadament mitja hora abans del començament del concert. Ens situem al voltant de la Sala 1 Pau Casals, al costat de les taules dels programes de mà i, una vegada els assistents han recollit el programa pertinent, els entreguem el tríptic. Això mateix ho repetim a la mitja part, tot fent una volta pel Foyer, i en acabar el concert, situant-nos al costat mateix de les portes de sortida. 

Segurament les persones que recullin els tríptics et faran preguntes al respecte. No t'has de preocupar perquè tenim un petit argumentari preparat i, en cas de no saber la resposta concreta, sempre es pot adreçar a la persona al nostre web, al nostre blog o facilitar-los la nostra adreça de correu electrònic per fer-nos arribar els seus dubtes.

Si ja tens previst anar-hi a alguna de les sessions i vols ajudar-nos a donar a conèixer el nostre estimat projecte, t'estarem molt agraïts. Només has d'enviar un correu a amicsobc@auditori.cat indicant quin dia podries repartir els fulletons i et detallarem com fer-ho. 

Esperem el teu correu electrònic! Moltes gràcies per la teva implicació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada