dijous, 9 de novembre del 2017

El 18 de novembre torna el Tercer Temps

El passat 28 d’octubre es va celebrar la primera xerrada Tercer Temps. Una activitat exclusiva pels Amics de l’OBC que en aquella primera ocasió es va celebrar després del concert La “inacabada” de Schubert al Bar La Llanterna. Per aquest primer col·loqui vam comptar amb convidats de luxe con el mestre Jan Willem de Vriend, Jean-Baptiste Texier i Albert Balcells. Al voltant d’un piscolabis, els nostres Amics van poder fer preguntes sobre el programa i la seva trajectòria professional als convidats. 

Després de la primera edició, ens plau comunicar-te que el proper dissabte, 18 de novembre, tindrà lloc la segona trobada Tercer Temps, 20 minuts després del concert Aniversari amb Ravel al Bar La Llanterna. Un programa en el qual se celebrarà l’aniversari d’Antoni Ros Marbà que dedicarà tres petites peces a tres referents de la música catalana: Toldrà, Mompou i Montsalvatge. En tractar-se un concert tan especial, no ens hem pogut estar de convidar al mestre Ros Marbà a participar en aquest Tercer Temps perquè els Amics de l’OBC el puguin felicitar en persona i fer-li les preguntes que creguin pertinents.

Fotografía d'Antoni Ros Marbà
El mestre Antoni Ros Marbà

A més, per fer-ho encara més especial, comptarem també amb la presència de Josep Colom i Albert Guinovart, els dos intèrprets convidats del programa, i de Mireia Farrés, trompetista de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Una ocasió única per viure una vetllada màgica en companyia dels teus Amics de l’OBC en la qual podràs resoldre tots els dubtes que t’hagin pogut sorgir al voltant de l’OBC, del programa o de la vida laboral dels nostres convidats. Deixaràs que se t’escapi?

Per assistir-hi, només hauràs de comprar el tiquets abans del concert al Bar Foyer, situat dins de la Sala 1 – Pau Casals. Si no tens entrades per aquella sessió, durant el concert i fins que comenci el Tercer Temps, els tiquets es podran adquirir a la barra del Bar La Llanterna. Et recordem que les places són limitades! Així que no esperis gaire a comprar els teus tiquets.

T’esperem el proper dissabte, 18 de novembre a La Llanterna!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada