dimarts, 9 de gener del 2018

El primer Tercer Temps de 2018 serà de pel·lícula

Els Amics de l’OBC volem donar una benvinguda de cine al 2018. Per aquest motiu, hem volgut que el primer Tercer Temps que celebrarem enguany sigui inoblidable celebrant-lo el proper dissabte 13 de gener després de la projecció de West Side Story que comptarà amb la banda sonora original interpretada en directe per la nostra Orquestra.

En tractar-se d’un programa tan especial hem volgut comptar amb dos convidats d’excepció: Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg, melòman i seguidor de l'OBC, i Larry Passin, clarinet solista de l'OBC.  Tots dos xerraran amb els Amics de l’OBC sobre aquesta fantàstica pel·lícula, quarta més oscaritzada de la història que va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i, és clar, la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps.


Per assistir-hi, només hauràs de comprar el tiquets abans del concert al bar del Foyer, situat dins de la Sala 1 – Pau Casals. Si no tens entrades per aquella sessió, durant el concert i fins 5 minuts abans que comenci el Tercer Temps, els tiquets es podran adquirir a la barra del bar La LlanternaEls tiquets de consumició disponibles són els següents:

  • Consumició individual: Café, refrescs, aigua, cervesa, copa de cava, etc. 20% de descompte en el preu habitual de la beguda.
  • Menú Amics de l’OBC: Taula d’embotits i formatge i 2 consumicions · 20 euros.

Us esperem al Bar La Llanterna a tots i totes 20 minuts després del concert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada