dijous, 25 de gener del 2018

Resum fotogràfic del Tercer Temps dedicat a West Side Story

Els Amics de l’OBC vam donar la benvinguda a l'any 2018 amb un Tercer Temps de pel·lícula. Per aquest motiu, vam aprofitar el programa dedicat a West Side Story en què es projectava la pel·lícula amb la banda sonora original interpretada en directe per la nostra Orquestra per trobar-nos i comentar aquesta meravellosa obra que va compondre Leonard Bernstein de qui enguany celebrem el centenari del seu naixement. 

Per fer-ho, vam comptar amb dos convidats molt especials que ens van ajudar a entendre el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961: Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg, melòman i seguidor de l'OBC, i Larry Passin, clarinet solista de l'OBC. En aquest col·loqui moderat per Jordi Tort, gerent del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra, tots dos convidats van explicar-nos quina és la connexió que els uneix amb West Side Story, i Leonard Bernstein.

Per la seva banda, l’Alfred Rodríguez Picó va explicar com va descobrir aquesta obra, ens va ensenyar el disc original que li van comprar els seus pares en sortir de veure la pel·lícula i la importància de Bernstein pel que fa a la popularització de la música clàssica als Estats Units a mitjans del segle XX. En Larry Passin, per la seva banda, ens va sorprendre a tots recordant anècdotes personals de les seves vivències amb Bernstein, ja que va tenir l'oportunitat de treballar amb ell al Tanglewood Music Center de Boston.

Tot seguit, us deixem un recull de fotografies del primer Tercer Temps de 2018.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada