dimarts, 23 d’octubre del 2018

Resum fotogràfic de la trobada amb el nou concertino, Vlad Stanculeasa

Els Amics de l'OBC vam celebrar la primera activitat de la temporada: una trobada amb Vlad Stanculeasa. Va ser molt especial i esperada perquè ens va permetre conèixer en una situació distesa al flamant nou concertino de l'Orquestra. Amb només 34 anys, el Vlad és un dels violinistes més importants de la seva generació i nosaltres vam tenir la sort de poder trobar-nos amb ell dissabte 20 de novembre, després del concert de la 'Novena' de Bruckner que l'OBC va interpretar sota la batuta de Robert Treviño.

Els Amics i les Amigues vam preguntar al simpàtic violinista per la seva trajectòria professional, per les seves primeres impressions de l'OBC i dels seus nous companys músics, pels seus compositors i directors preferits... Fins i tot, vam preguntar-li pel seu violí, un Stancus Seraphino de 1739; i el Vlad molt amablement va accedir a ensenyar-lo tot explicant les seves característiques!

La divertida trobada es va realitzar a les sales d'assaig de L'Auditori i va estar maridada amb unes copes de vi Vinyes de Collserola cortesia de la bodega Finca de Can Galopa. Una experiència fabulosa gràcies a la simpatia i carisma de Vlad Stanculeasa, que va captivar a totes les persones que vam estar presents. 

Tot seguit, et deixem amb un recull de fotos de la trobada amb Vlad Stanculeasa:












Moltes gràcies per acompanyar-nos a la primera activitat de la temporada, Vlad!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada