dimecres, 28 de novembre del 2018

Resum fotogràfic de la trobada amb Francisco López, nou solista de flauta

Dissabte, 24 de novembre, Els Amics de l'OBC vam celebrar el primer Tercer Temps de la temporada al Bar La Llanterna. Com ja sabeu aquestes xerrades se celebren al final d’alguns dels concerts de l’OBC entre intèrprets i públic. En aquesta ocasió, el col·loqui va ser moderat per Jordi Tort, gerent del Consorci de L’Auditori i L’Orquestra, i va comptar la presència de Francisco López, nou solista de flauta de l'OBC.


Els Amics de l’OBC assistents al Tercer Temps vam conèixer l'impressionant currículum del Francisco, les seves preferències musicals i les facetes més desconegudes de la seva trajectòria, ja que també és mestre i compositor. Per cert, si tens curiositat per saber com són les composicions del Francisco, només has de mirar el seu canal de YouTube.

Al voltant d’un refrigeri i unes tapes, els Amics de l’OBC i els convidats a la xerrada van poder parlar amb el Francisco i donar-li la benvinguda a la nostra estimada Orquestra en una distreta vetllada. Tot seguit, et deixem un recull de fotografies que resumeixen el Tercer Temps.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada