dimarts, 11 de desembre del 2018

Resum fotogràfic de la trobada amb J. M. Cañizares i Montserrat Grau

Els Amics de l'OBC vam celebrar una nova trobada Tercer Temps diumenge, 2 de desembre. En aquesta ocasió, el col·loqui va comptar amb dos convidats de luxe: el mestre Juan Manuel Cañizares i Montserrat Grau, cap del departament artístic de l'OBC. La trobada es va celebrar al Museu de la Música de Barcelona després del programa El sombrero de tres picos en el qual el mestre Cañizares estrenava l'obra Concierto Mediterráneo a la memoria de Joaquín Rodrigo.

Aquesta obra era un encàrrec de l'OBC al mestre Cañizares i, per tal de conèixer quin havia estat el procés de composició d'aquesta peça, vam organitzar aquesta trobada al Museu de la Música. Cal destacar que, molt generosament, el mestre Cañizares va fer donació al Museu de la guitarra model Cañizares amb la qual havia interpretat els concerts del cap de setmana amb l'OBC.

Així, els Amics de l’OBC vam poder conèixer com neixen aquest tipus d'obres i xerrar amb el mestre Cañizares, un dels nostres artistes més importants i influents de l’actualitat a escala internacional. També vam poder preguntar al mestre per la seva carrera com a solista i compositor, els seus inicis al món de la música i com va fabricar el primer model de la guitarra Cañizares.

Tot seguit, et deixem un recull de fotografies que resumeixen el Tercer Temps.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada