dimarts, 13 de març del 2018

Seminari Bruckner gratuït per als Amics de l'OBC


Amb l’objectiu de posar més en valor la figura clau d’Anton Bruckner en l’àmbit creatiu del segle XIX, L’Auditori proposa unes converses entorn d’aquest gran compositor que tindrà molta presència a la propera temporada de l’OBC. Un total de 4 sessions a les quals els Amics de l’OBC podem assistir gratuïtament gràcies als avantatges exclusius que gaudim per formar part del cercle de persones que estimen l’Orquestra.



En aquest seminari , diversos coneixedors de la seva obra i de l’entorn musical, artístic i històric que el van marcar, exposaran les circumstàncies que envolten l’obra d’aquesta figura imprescindible per entendre la globalitat de la música del segle XIX. Si hi voleu assistir i no heu rebut el correu electrònic amb al informació pertinent del seminari, envieu un correu a amicsobc@auditori.cat i us informarem de com fer la inscripció gratuïta.

A més, cal destacar, que assistint a qualsevol de les sessions del seminari, els Amics de l’OBC obtindrem un 50% de descompte en les entrades per els concerts La Vuitena de Bruckner (17 i 18 de març) i La Romàntica de Bruckner (11, 12 i 13 de maig). Una fantàstica oportunitat per conèixer la vida i obra d’un dels grans genis del segle XIX!

Més informació sobre el seminari Bruckner, al web de L'Auditori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada